How to Install Shiva 3d sample as Standalone in Ubuntu?

Linux Desktop Apps

Re: How to Install Shiva 3d sample as Standalone in Ubuntu?

Postby gn0me » 2012-06-21 08:35

Yes, my post wasnt clear for sure :)
What i mean was that i had same trouble with 64bit ubuntu. But ill see if i can figure it out thanks to your suggestions.

Thanks.
| Shiva 1.9.2b2 / Celeron G530 / HD 6770 | Android 4.04 |
gn0me
Expert Boarder
Expert Boarder
 
Posts: 86
Joined: 2011-11-21 22:33
Location: pl

Re: How to Install Shiva 3d sample as Standalone in Ubuntu?

Postby Axel875 » 2013-11-15 10:38

Axel875
Expert Boarder
Expert Boarder
 
Posts: 159
Joined: 2012-09-22 23:56

Re: How to Install Shiva 3d sample as Standalone in Ubuntu?

Postby broozar » 2013-11-15 13:08

our latest linux engine builds include 64bit engines for linux, so you will be able to run shiva games on 64bit linux distributions that don't have ia32-libs equivalents, like fedora, in the very near future.
User avatar
broozar
Administrator
Administrator
 
Posts: 4172
Joined: 2007-09-16 10:22
Location: Berlin - Germany

Re: How to Install Shiva 3d sample as Standalone in Ubuntu?

Postby Fraser » 2014-05-31 05:26

Well that's made it EASY!

Just built and tested a fairly involved app on linux 32 and 64, within a couple of minutes I went from editor to nix machines and the app worked perfectly on both exactly the same as on win, all file and network stuff just worked.

One dev codebase, many targets; ShiVa is so nice, brings me joy to deploy to many platforms so easily, the novelty of that never wears off for me! :D
Fraser,
User avatar
Fraser
Platinum Boarder
Platinum Boarder
 
Posts: 1324
Joined: 2012-02-05 19:28
Location: Europe

Previous

Return to Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron